Header afbeelding

Vouwgordijnen samenstellen in Oud-Beijerland

Weg met die suffe gordijnen die u ooit eens hebt gekregen van uw schoonmoeder, maar die totaal niet passen bij uw eigen interieur. Vouwgordijnen bieden naast filtering van de zon ook een mooie toevoeging aan uw huis en ramen.


Gepersonaliseerd vouwgordijn

Doordat u uw gordijn op maat kunt laten maken en zelf kunt samenstellen, hebt u een uniek exemplaar voor uw raam hangen. U kunt uw raamdecoratie personaliseren door te kiezen uit meerdere kleuren, materialen, maten en afwerkingen. Ook de filtering van het zonlicht kunt u zelf bepalen:


  • Lichtdoorlatend: deze variant filtert een groot deel van de zon en beperkt vooral de inkijk en uitkijk door het raam.
  • Blinderend: de blinderende stof zorgt ervoor dat er totaal geen zonlicht doorheen komt. Hierdoor is het materiaal ideaal voor in uw slaapkamer.
  • Transparant: de transparante variant is vooral geschikt ter decoratie. De filtering van het zonlicht is beperkt, maar hier staat een mooie sfeer tegenover.

  • Strakke vormen

    Net als normale gordijnen, is een vouwgordijn er in verschillende soorten en maten. Een ding is zeker, ze hebben altijd strakke vormen en mooie afwerkingen. Baleinen zorgen er namelijk voor dat de stof wordt strak getrokken en de raambekleding daardoor altijd een moderne uitstraling heeft.


    Onze showroom in Oud-Beijerland

    Natuurlijk staan we u graag te hulp bij het uitzoeken en samenstellen van uw gepersonaliseerde vouwgordijnen. Op onze website kunt u alvast rondkijken en in onze showroom staan we u graag te woord. Tot snel!