rolluiken

De beste rolluiken uit Oud-Beijerland

Krijgt u veel lichtinval binnen of woont u op een druk punt met veel geluid? Overweeg dan rolluiken van Zonwering Hoeksche Waard uit Oud-Beijerland. Een rolluik van onze leverancier ROMA biedt tal van voordelen. Niet alleen houdt het licht en geluid buiten, maar ook ongewenste gasten worden afgeschrikt door dichte kozijnen en deuren.


ROMA Benelux

Zoals gezegd zijn wij trotse leverancier van het gerenommeerde merk ROMA. Producten van dit merk zijn altijd van hoge kwaliteit en we zetten de voordelen graag voor u op een rijtje:


 • Zeer hoge warmte- en geluidisolatiewaarde;
 • Verhoging van de veiligheid;
 • 30% stiller dan andere leveranciers.

 • Doordat de rolluiken erg stil zijn, hoeft u niet bang te zijn uw buren overlast te bezorgen met het bedienen van uw luiken.


  Inbraakwerend

  Natuurlijk hoeft u niet altijd bang te zijn dat er bij u wordt ingebroken, maar met rolluiken wordt deze kans toch een stuk verkleind. Een gesloten rolluik is zeer inbraakwerend. Daarbij kunt u een bewegingssensor toevoegen die ervoor zorgt dat een luik vanzelf sluit naarmate er ongebruikelijke bewegingen bij het venster of de deur zijn. Dit geeft een veilig gevoel!


  Op maat gemaakt

  Onze zonwering wordt op maat gemaakt, zodat het niet alleen bij uw raam of gevel past, maar ook aansluit op uw persoonlijk wensen. U hebt keuze uit 208 verschillende RAL kleuren en ook kunt u kiezen uit aluminium of staal. Altijd krijgt u de hoogste kwaliteit.


  Onze showroom in Oud-Beijerland

  We nodigen u van harte uit om langs te komen in onze showroom om alle mogelijkheden door te spreken. U kunt uw wensen, eisen en budget doorgeven en wij zorgen voor advies op maat. Uiteraard allemaal onder het genot van een bakje koffie.